KISI Magyarországon

Légy üdvözölve!

Ezen az oldalon bemutatjuk a KISI munkáját Magyarországon, valamint történetét és tevékenységét.

 

MI TÖRTÉNT MOSTANÁBAN

a KISI-vel Magyarországon


13.12.2016

We have a home! Hooray!

We have a home! Hooray! „Unless the LORD builds the house, the workers labour in vain.“ Psalm 127  In the last few years we prayed again and again – as the Capuchins moved out of their monastery in 2007 or when the house of the Jesuits was sold (we lived there from 2007 till 2010). But when the houses didn’t pass on ...


16.05.2016

Auf der Suche nach der Barmherzigkeit (KISI-Fest, Tag 3)

Auf der Suche nach der Barmherzigkeit (KISI-Fest, Tag 3) Tag 3 des KISI-Fests, Montag, 16. Mai 2016 „Für immer und ewig, Gottes Gnade ist da, sie hört niemals auf…“, das haben heute die Schweinchen Sydney und Norman geträllert und den vielen KISI-Fest-Besuchern mit auf den Weg gegeben. Denn das KISI-Fest hört heute leider auf, umso besser, dass Gottes Barmherzigkeit für immer und ewig gilt. Um ...


15.05.2016

Auf der Suche nach der Barmherzigkeit (KISI-Fest, Tag 2)

Auf der Suche nach der Barmherzigkeit (KISI-Fest, Tag 2) Tag 2 des KISI-Fests, Sonntag 15. Mai 2016 Pfingstsonntag- was für ein beeindruckender Tag. Eine kunterbunte Zeit liegt hinter uns. Wir starteten mit einer heiligen Pfingstmesse, die von den anwesenden KISI CLUB-Kindern gestaltet und von Andreas Schätzle zelebriert wurde, in den Tag. Außerdem durften vier Kinder zum ersten Mal die heilige Kommunion empfangen, das ist doch ...

ÉS AMI JÖN

a KISI-vel Magyarországon

Tut uns Leid! Momentan sind in diesem Bereich leider keine Termine vorhanden.

A KISI FEJLŐDÉSE MAGYARORSZÁGON

Eredetileg a KISI Ausztriából származik. Itt elmeséljük neked, hogy a KISI hogyan jött Magyarországra, és itt hogyan alakult ki.

2012

a KISI-t egy-két magyar a dublini Eukarisztia Kongresszuson ismerte meg, ahol meg is hívták őket „A csillagok ideje” című musical bemutatására.

2013

a „Lili és a hihetetlen visszatérés” című musical lefordításra került magyar nyelvre és egy magyar-osztrák közös előadáson lett bemutatva.

2014

"A csillagok ideje” című musicalt mutatta be a KISI magyarokkal és osztrákokkal, több városban Magyarországon.

2015

KISI CLUB működik Budapesten, amelyek rendszeresen találkoznak, valamint nyári táborokat szerveznek.

KISI TEVÉKENYSÉGEK MAGYARORSZÁGON

Jelenleg az alábbi KISI tevékenységeket folytatjuk Magyarországon:

Események
Musical bemutatók

Lelkes gyermekhangok, lenyűgöző jeleneteket, dinamikus koreográfiák és tartalmas üzenet - ezek a dolgok azok, amelyek a KISI musicalt olyan különlegessé teszik. Olyan musicaleket mutatunk be, amelyek különböző bibliai történeteket és a mindennapi élet eseményeit dolgozzák fel, úgy, mint a remény, vagy a barátság. Ezen a módon osztjuk meg Jézus erőt adó üzenetét a világgal.

KONCERTET KERESEK

KONCERTET SZERVEZEK

MUSIKALJEINK

Miseszolgálat

 

 

Szeretjük hirdetni az evangéliumot a színpadon, de még jobban szeretünk ünnepelni a együtt a keresztényekkel és dicsérni Istent a dalainkkal. Ha meghívsz minket, örömmel megyünk énekelni a templomodban a Szentmisén.

 

MISESZOLGÁLATOT KERESEK

DALOK A MISESZOLGÁLATHOZ

 

 

Csoportok
KISI CLUB

 

 

KISI klubok helyi KISI csoportok, amelyek rendszeresen találkoznak, együtt énekelnek, és a KISI dalok tartalmát szórakoztató módon dolgozzák fel (játék, vicc, rajz, stb.). Kisebb koncertekkel pl. nyugdíjas otthonokba vagy Szentmise szolgálat által viszik a reményt és az örömet a környezetükben élő emberek számára.

KISI CLUBOT KERESEK KISI CLUBOT INDÍTANÉK

 

 

MUSIKALJEINK

A csillagok ideje

A csúcspontja Isten megváltó történetének az emberre nézve a Megváltó – Jézus születése. Erzsébet és Zakariás által Mária és Gábriel a történetét újra átélhetjük – a csillagok szemszögéből.

- Van karácsonyi változata is -

Lili és a hihetetlen visszatérés

„Élhet újból, aki egyszer már meghalt?” Lili és barátja Klára ebben nem egészen biztosak. Ezért visszamennek a múltba és egy igazán szép hihetetlen feltámadást élnek át.

TÁMOGASS MINKET!

Úgy gondolod, hogy a KISI munkáját Magyarországon megéri támogatni? Köszönjük! Támogathatsz minket adománnyal, imával vagy csatlakozhatsz hozzánk. Örülünk a segítségednek!

ADOMÁNY

Köszönjük, hogy pénzügyileg támogatod a KISI tevékenységét Magyarországon.

Jelenleg az alábbi támogatott projektekre tudsz adományozni:

Kosztümök

A színészek öltöztetéséhez anyagok vásárlása kosztümök varrásához.

Jó hangzás

Annak érdekében, hogy a bemutatóknak jó hangzása legyen, szükségünk van eszközökre a hangosításhoz.

Díszletek

Hogy ne üres színpadon legyen a bemutató, szükségünk van anyagi támogatásra a színpad berendezéséhez.

Ezért kérjük a segítségedet. Adományozni szeretnél?

RENDSZERES ADOMÁNY EGYSZERI ADOMÁNY

IMA

Szeretnél minket imával támogatni? Köszönjük, nagyra értékeljük! Írnál nekünk egy emailt erről, hogy tudjunk róla? Tudni az imatámogatásodról bátorít minket, valamint így meglenne a lehetőségünk, hogy fontos imakéréseinket megosszuk veled időről időre.

IMÁDKOZIK

CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ!

Nagyon örülünk, ha csatlakozni szeretnél csapatunkhoz. Segítség a szervezésnél, logisztikánál, színpad mögött, dolgozni a gyerekekkel, vagy bármi más – mindig szükségünk van jó emberekre a csapatunkban. Írj emailt az elérhetőségeiddel és hogy miben szeretnél segíteni, felvesszük veled a kapcsolatot.

 

CSATLAKOZOM A CSAPATHOZ

Munkatársaink

Ádám Balogh

ő találkozott először a KISI-vel, s azóta is a magyar KISI család gondoskodó atyja. Lelki vezetésével, bölcs tanácsaival és sok-sok fizikai segítségével folyamatos építőmunkása Isten országának  a KISI-ben is. Feleségével és négy gyermekével oszlopos tagjaink.

Adrienn Nagy

2012-ben csatlakozott a KISI-hez, ő vezeti az alkalmakat, jelenleg ő szervezi a magyar KISI család életét. A gyerekekkel szemben a szeretete végtelen, a  türelme szinte végtelen :) Nagyon szeret tanítani, békét teremteni, imádkozni és táncolni, és nagyon szeretne szépen énekelni :).

Andrea Németh-Hornung

Dublinban ismerkedett meg a Kisi-vel, ami annyira megérintette, hogy azt érezte ilyen gyermek szolgálat Magyarországon is kell. Így az Új Jeruzsálem Közösség támogatásával elkezdett azon dolgozni, hogy ez megvalósulhasson. Fő feladatai a szervezés, menedzselés, pénzügyek voltak egészen addig, míg meg nem született kisfia, Lukács. Az ő nevelése mellett majd 1 év után csatlakozik vissza a csapat tevékeny részébe.

KAPCSOLATBA LÉP

We hope we could provide you with some helpful information about KISI in Hungary. If you have any questions, ideas or requests, don't hesitate to contact us.

közösségi média

News
Facebook
Instagram
Youtube
Vimeo